The Division: PS4 vs. X1 vs. PC – a nagy összehasonlítás! [VIDEO]

A Gamespot végre kijött a nagyon várt összehasonlító videóval, hiszen a Tom Clancy‘s The Division, amely kedden jelent meg, egyszerre három platformon startolt el, ami a Ubisofttól szokatlan. Gondoljunk csak bele, a Far Cry Primal, vagy az Assassin’s Creed Syndicate is később startolt PC-n, mint PlayStation 4-en vagy Xbox One-on. Ezúttal az MMO viszont nem kivételezett a konzolosokkal.

A PC-s verzió Ultra beállításokon, 60 fps-sel lett 1080p-n rögzítve, míg a két konzolos változat ugyanazon felbontáson 30-cal fut, úgyhogy ezt érdemes figyelembe venni a három változat egybevetésénél. Hogy melyik verzió is a legszebb, ezt érdemes magából a videóból kideríteni!

Van egy plusz videó is, amely a The Division bugjai közül egyet bemutat. Néha egyszerűen a padló nem töltődik be rendesen, így egy ártatlan átfutás rajta azt eredményezi, hogy karakterünk leesik a semmibe, aztán a küldetés helyszínétől való eltávolodás miatt reseteli a játék egy adott helyszínre. Ezt egy újraindítás tudja kijavítani.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu