Csalsz? A francia Nagy Testvér szeme mindent lát!

Sajnos nem minden játék mentes a csalóktól, akik többféleképpen szerezhetnek lépéselőnyt a fair módon játszók ellen. A csalás a Rainbow Six Siege-ben is feltűnt, így a Ubisoftnak lépnie kell, hogy tiszta, korrekt játékmenet legyen a taktikai shooterben.

Az, hogy a csalók kirúgásra kerülnek a mérkőzésből, természetes. A franciák viszont ezt tovább fogják vinni egy lépéssel! A Ubisoft ugyanis kibővíti a paramétereket, amik behatárolják, kik is tekinthetőek csalóknak. Aki lebukik, a kirúgáson kívül egy ideiglenes felfüggesztést is kap, tehát még esélye sem lesz egy meghatározott ideig újra keresztbe tenni a többieknek. Úgyhogy a korábban fellőtt patch, ami pont a csalókra összpontosított, csak egy kezdőlépés volt a Rainbow Six Siege „kitisztítása” céljából.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu