Menu

Vihar a csend előtt: újra élnek a The Division szerverei!

Valami készül a The Divisionnel kapcsolatban – és itt nem csak a nemsokára megjelenő tesztünkre gondolunk. Nem akartuk elsietni, úgyhogy a héten rászántunk jópár órát, hogy a Dark Zone felfedezésre kerüljön. A szerverek újraindulása a karbantartás után hozott egy-két változást.

A Trained Talent skillt a Ubisoft kikapcsolta. A Ubisoft szerint az end-game és a Dark Zone egyaránt túl könnyűnek bizonyul a Trained Talent használatával. Bár a fegyvereken jelenleg is látható, egy későbbi update-ig nem lesz semmiféle hatása. A másik fontosabb újítás a balansz kiegyensúlyozása volt: a tapasztalati pontok mellett a tárgyak és pénznem drop arányát is kihegyezte a Ubi.

A The Division egyébként a Ubisoft eddig leggyorsabban kelendő játéka. Nem is csoda, 2013-ban, amikor az E3-on bejelentésre került, valami ígéretesnek bizonyult és a hypeolás nem áll meg az évek során. Mégis mennyi példány kelt el a március nyolcadikai megjelenés óta? Nem tudjuk, a Ubisoft ugyanis nem közölt pontos adatokat. Nem éppen szerencsés húzás.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu