Vihar a csend előtt: újra élnek a The Division szerverei!

Valami készül a The Divisionnel kapcsolatban – és itt nem csak a nemsokára megjelenő tesztünkre gondolunk. Nem akartuk elsietni, úgyhogy a héten rászántunk jópár órát, hogy a Dark Zone felfedezésre kerüljön. A szerverek újraindulása a karbantartás után hozott egy-két változást.

A Trained Talent skillt a Ubisoft kikapcsolta. A Ubisoft szerint az end-game és a Dark Zone egyaránt túl könnyűnek bizonyul a Trained Talent használatával. Bár a fegyvereken jelenleg is látható, egy későbbi update-ig nem lesz semmiféle hatása. A másik fontosabb újítás a balansz kiegyensúlyozása volt: a tapasztalati pontok mellett a tárgyak és pénznem drop arányát is kihegyezte a Ubi.

A The Division egyébként a Ubisoft eddig leggyorsabban kelendő játéka. Nem is csoda, 2013-ban, amikor az E3-on bejelentésre került, valami ígéretesnek bizonyult és a hypeolás nem áll meg az évek során. Mégis mennyi példány kelt el a március nyolcadikai megjelenés óta? Nem tudjuk, a Ubisoft ugyanis nem közölt pontos adatokat. Nem éppen szerencsés húzás.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu