A Facebook újabb Spotify funkciót vezet be

SPOTIFY HÍREK – Esélyesen egy újabb, totálisan felesleges opcióval bővül a Facebook, ami ugyan a megjelenést követően egy-két hétig „hiperaktivitás” jeleit fogja mutatni, aztán szépen lassan megy a levesbe, ahogy sok minden más is az eddigiekben. Ezúttal a közösségi háló üzenetküldő platformja kap egy újdonsült opciót arra, hogy egyszerűen, pár bökéssel megoszthass zenét a Spotify-ről.

A Messenger felhasználók örülhetnek ennek a lehetőségnek, ugyanis, ha rányomnak a „More” gombra a Facebook csevegőjében, majd kiválasztják a Spotify opciót, akkor már nincs is más dolguk, mint rábökni a megosztani kívánt zeneszámra, ami megjelenik a chatben.

„A zene fontos részét képezi az életünknek. A zenék megosztásának a lehetőségét biztosítva, megadjuk az esélyt a felhasználóinknak arra, hogy kifejezzék magukat akkor is, amikor a szavak már kevésnek bizonyulnak.” – mondta a Facebook szóvivője.

Nem ez az első alkalom, hogy közös feature-t kap a Facebook és a Spotify. Pár évvel ezelőtt nyílott meg a lehetőség, hogy követhetjük Facebook ismerőseink tevékenységét a zenei platformon.

Az alkalmazás megjelenését követően, kevesebb, mint egy év alatt 800 millió felhasználója lett, ebből közel 75 millióan prémium tagok.

Spread the love
Avatar photo
Kese is a young talented writer and music producer from Hungary. He loves any styles of music, and movies too. In his free-time he plays action & adventure games.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu