Robert Downey Jr. szerint nem lesz már Vasember 4!

MOZI HÍREK – Robert Downey Jr.-ral az Amerika kapitány: Polgárháború forgatási helyszínén készített interjút az USA Today, ahol a Vasember 4-ről beszélgettek vele.

Robert Downey Jr. – aki épp a 7. Marvel filmben fog szerepelni – jó ötletnek tartaná a negyedik Vasembert, de szerinte nem valószínű, hogy ez (még) meg fog történni.

„Nekem a mostani Amerika Kapitány kicsit olyan lesz, mintha a Vasember 4 lenne. Ilyenkor mindent félre kell tolni, mikor egy Bosszúállók-szerű összeállás történik, és ez így is marad, amíg nem változtatnak rajta. Ha egyáltalán szándékukban áll.”

Robert Downey Jr. szerint érdekes, hogy Tony Stark a rossz oldalon áll a Polgárháborúban, mert szerinte – ha esetleg mégis csinálnak majd egy lezáró Vasember filmet – akkor Starknak ott is gonosznak kell lennie.

„Ha valaha eljutunk odáig, az jelenti majd a hattyúdalomat!”

Azért hozzátette, hogy a polgárháborúban Vasember annyira azért nem annyira sötét lelkű: “Azért szeretném megtartani a szokásos közönségemet, és valahogy a kedvükre is tenni.”

Az Amerika kapitány premierjéig kevesebb, mint 2 hónap van hátra.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu