Warcraft mozifilm: itt az új trailer! Igazi orkazmus!

MOZI HÍREK – Warcraft rajongó vagy? Az életed nagy részét elszúrtad a World of Warcraftban? Vagy csak imádod a tényleg látványos fantasy filmeket? Teljesen mindegy, melyiket ikszelnéd ki, ezt a trailert LÁTNOD KELL!

Aki esetleg az elmúlt tizenkét évet egy barlangban töltötte volna, távol a videojátékok világától: a Blizzard Warcraft-járól van szó, amely az évek során az egyik legnépszerűbb számítógépes játékává vált, ami egy kitalált világban játszódik különleges teremtményekkel.

A Duncen Jones (Hold, Forráskód) által rendezett alkotás egy vérbeli animációs fantasy mozi – a trailer alapján is várhatóan – lehengerlő látvánnyal. Ez eredeti játékot feldolgozó szerint az emberek és az orkok világa nem fér meg egymás közt, és egy hatalmas harcra készülnek a saját túlélésük érdekében.

Nem is szaporítom a szót, egyetlen kérdés a régi World of Warcraftosoktól: a legelső trailerre utaló képek és jelenetek megvannak? Hatalmas!

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu