A rajongók Battlefront III-at akarnak, hát megcsinálják! [VIDEO]

A rajongók erejével számolni kell – néha akár minőségibb alkotást adhatnak ki kezeik közül, mint egy-két hivatalos játék, vagy a modjaik kerülnek hivatalosan is támogatásra. Most a Star Wars Battlefront játékok elfeledett harmadik részét szeretnék megvalósítani.

A Free Radical műhelyében készülő címet nem tudták befejezni, de az orosz Frontwire Studios kitűzte a célt: fejezzük be, amit az eredeti fejlesztők nem tudtak! Az Unreal Engine 4-et használó projekt neve Galaxy in Turmoil lett és a ModDB-n már bele is lehet nézni itt.

Amire a fejlesztők támaszkodhatnak, az nem más, mint a korábban kiszivárgott játékmenet-videók tömkelege, hogy kiindulópontként tudjanak szolgálni. Aztán lehet még egy akadály, ami biztosan közbe fog lépni a jövőben.

Az pedig nem más, mint az Electronic Arts és a Disney párosa. Mivel a Frontwirenek nincsen meg a Star Wars licensze, ráadásul ingyenesen szeretnék a modot kiadni, tutira vehető, hogy még közbe fognak szólni. Ha pedig nem, akkor kíváncsiak leszünk arra, hogy meddig jutnak a fejlesztésben. A videók eléggé korai státuszra mutatnak, de valahol mindenkinek el kell kezdenie…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu