Mikor jelenik meg nyugaton a Yakuza 0? [VIDEO]

A Yakuza 5, amely három évvel az eredeti megjelenése után lett csak elérhető angol nyelven, nem volt jó iskolapéldája annak, hogy miként érdemes lokalizálni a japán játékokat. Szerencsére a SEGA is igyekszik kicsit gyorsabb tempóval kihozni az ázsiai szigetországból a játékait.

A Yakuza 0 Japánban kicsivel több, mint egy éve jelent meg PlayStation 4-re és PlayStation 3-ra. A PSX-en már bejelentésre került a lokalizáció, most pedig már egy megközelítőleges dátumot is hozzáraktak. 2017 elején fog érkezni Amerikába és Európába egyaránt az 1988-ban játszódó előzménytörténet – aki PS3-ra szerette volna beszerezni, csalódnia kell. Kizárólag PS4-en lesz nyugaton kapható a Yakuza 0!

Remélhetőleg a nyolcvanas évek Kamurochojára nem kell több hónapot várni az eredeti bejelentéshez képest, mert a Yakuza 5-nél hasonló késlekedés állt fenn. Mindenesetre a bejelentéshez a SEGA egy trailert is összerakott.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu