Ez lenne a Nintendo NX kontrollere?

A Nintendoval kapcsolatban mostanában oda-vissza mennek a pletykák a Wii U-val, illetve az utóddal, az NX-szel kapcsolatban egyaránt. Először a Wii U-ról állította a Nikkei, hogy idén leállításra kerül ennek a konzolnak a gyártása, mire a N reagált úgy, hogy erről szó sincs. Most az NX-ről tudódhatott ki (feltételes mód – nem biztos ugyanis!), miként is nézhet ki annak kontrollere.

Eléggé… hogy is mondjuk, szokatlan látvány az, ami a hír alatti két képen terül el. A szivárogtató elmondott pár részletet. A kontroller alján egy 3.5mm-es jack fülhallgató-csatlakozó található, a karoknak pedig csak a felső része mozog, hasonlóan a 3DS Circle Padjához. A tetején olyasmik vannak, mint az egerek görgői, de állítólag ez még nem a végleges design. Lesz a kontrollerben rezgőmotor is, de valami olyasmihez hasonlította a fotókat készítő illető, mint amit az Apple termékeiben tapasztalt. A gombok egy érintőképernyős megoldáshoz hasonló módszert alkalmazhatnak.

Mindenesetre egy valami biztos: ez újfent eléggé eltér attól, mint a Wii és a Wii U esetében láttunk…

ps4pro-Nintendo-Nx-Controller

ps4pro-Nintendo-Nx-Controller-1

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu