Egymilliárd dolláros bevétel kell a Batman Superman ellen sikeréhez

MOZI HÍREK – Ahhoz képest, hogy alig egyetlen évtizeddel ezelőtt még elegendő volt egy laza 300 millió dolláros bevétel ahhoz, hogy egy film sikeresnek számítson, a Warner-nél a pokolra lehet számítani, hogy ha a Batman Vs Superman nem éri el az 1 milliárd dolláros bevételt a jegypénztáraknál.

Ha ehhez hozzá vesszük, hogy a kritikák egy apró részének hangulata csalódott, egy igencsak számottevő rész inkább végtelenül dühödt, akkor nem jósolhatunk túl sok jót azoknak, akiknek közük volt a film elkészítéséhez.

 

Ha hihetünk a becsléseknek, akkor a film, és a bemutatóig lezajló marketing összköltsége 400 millió dollárra rúg, amit elég gyorsan kellene behoznia a Batman Vs Superman-nek ahhoz, hogy elérje a befektetés megtérülését. De ugyebár nem ez a cél, hanem a profit (1 milliárd dollár), és ehhez a következő 4 hétben tekintve a kritikákat, nem lesz egy egyszerű menet.

Spread the love
Avatar photo
Kese is a young talented writer and music producer from Hungary. He loves any styles of music, and movies too. In his free-time he plays action & adventure games.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu