DOOM: fűrészeld szét a démonokat! [VIDEO]

A Bethesda és az id Software újabb rövid, de akciódús trailert pakolt össze a másfél hónap múlva érkező DOOM-hoz. Ezúttal a démonokra, a fegyverekre és a powerupokra koncentrálnak ebben a közel egy percben.

A Prowler és a Baron of Hell nem lesz egyszerű dió, de szerencsére egy BFG-vel nem lesz akkora gond kifektetni őket. Pláne úgy, ha még láthatatlanok is vagyunk. Esetleg úgy még a láncfűrésszel is megkínálhatjuk őket egy-két szelet erejéig… vagy esetleg bevethetjük a jó öreg quad damage-et is, ami a quake-eseknek is ismerősen hangozhat.

Amúgy a DOOM nemsokára egy újabb zárt bétatesztet kap, hiszen március harmincegyedikétől április harmadikáig azok, akik még két éve előrendelték a Wolfenstein: The New Ordert, nekieshetnek egymásnak a hét második felében.

A DOOM a májusi játékzuhatag egyik kiemelkedőbb címe lehet, bár kérdéses, hogy a tizenharmadikai (PlayStation 4, Xbox One, PC) megjelenésre kijózanodunk-e a tizedikén besurranó Uncharted 4: A Thief’s Endből…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu