Valami „hatalmas címen” dolgozik az Assassin’s Creed III fejlesztője!

A 2008-ban alapított szingapúri Ubisoft stúdió rövid idő alatt egy fontos eleme lett a francia cégnek. Többek között nekik köszönhetjük az Assassin’s Creed III-ban látott tengeri csatákat, amely végül a IV: Black Flagben és a Rogueban egyaránt fontos játékelemként volt jelen. Most viszont valami nagyobb fába vágták a fejszéjüket.

Olivier de Rotalier, a Ubisoft Szingapúr-Délkelet-Ázsia főnöke arról is beszélt a GDC-n, hogy egy új stúdiót nyitnának a városállam tehetségeinek segítségével a Fülöp-szigeteken. Az eddig 10 AAA játékhoz köthető szingapúri stúdióról de Rotalier elárulta, hogy jelenleg az egyik eddigi legnagyobb Ubisoft projekten dolgoznak – konzolra és PC-re is meg fog majd jelenni ez a játék, amelyet nem nevezett meg.

Nos, akkor érdemes lesz számolni a távol-keletiekkel, hiszen lehet, hogy pont a 2017-es Assassin’s Creeden dolgozhatnak! Idén ugye nem lesz fő epizód, helyette pedig a Watch Dogs folytatását forgatja ki a közönség elé a Ubisoft. Talán az E3-on bejelentik, hogy min is dolgoznak…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu