10 óra INGYENES játékidő egy újabb Electronic Arts játékkal az Originen!

Az Origin mindent igyekszik megtenni annak érdekében, hogy több játékos kezdje használni az Electronic Arts platformját. Ezért is lépték meg azt, hogy egy viszonylag új játékot tettek elérhetővé ingyenesen.

A Coldwood Interactive játékáról, a február kilencedikén PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-n megjelent Unravelről van szó. A Frostbite enginet alkalmazó platformert ugyanis tíz órán keresztül játszhatjuk anélkül, hogy egy fillérünkbe is kerülne. Van benne sajnos egy kicsi csavar: csak az első fejezetet próbálhatjuk ki költségmentesen, utána már fizetni kell. Viszont aki ezután megveszi a játékot, folytathatja ott, ahol abbahagyta.

Aki megpróbálkozna az Unravellel, itt töltheti le – Origin fiók szükségeltetik hozzá itt.

Mondjuk azért az is érdekes, hogy egy szintet engednek, ami még első látásra is két óra alatt végigtolható, miközben tíz órás időlimitet adnak. Ennyire nem bízna az Electronic Arts a játékosokban?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu