PlayStation Plus: végre itt az áprilisi ingyenes játékok kínálata! [VIDEO]

A Sony közzétette a 2016. áprilisára szánt ingyenes játékok listáját a PlayStation Plus előfizetők részére. Röviden úgy is jellemezhetnénk, hogy a tradíció folytatódik. Először nézzük a listát magát:

• Zombi, PS4   –  A Zombi-ról szóló teszt cikkünket itt olvashatjátok.
• Dead Star, PS4
• I Am Alive, PS3
• Savage Moon, PS3
• Shutshimi, PS Vita
• A Virus Named Tom, PS Vita

Nos, igen – a PlayStation 4-re szánt játékok közül az egyik az eredetileg Wii U-exkluzívként megjelent, majd PS4/X1/PC-re portolt Zombi lesz, amelyet a Ubisoft az imént említett trióra tavaly nyáron hozott ki. Ha esetleg a zombik által letarolt London nem hozna lázba, a Dead Star segítségével (erről ugye már tudtuk, hogy a PS Plus játékok egyik lesz) az űrben kiélhetjük magunkat. A PlayStation 3-ra a 2012-es I Am Alive (amely szintén egy ubisoftos cím) és a 2008-as tower defense Savage Moon érkezik. A PS Vita a Shutsimit és A Virus Named TOM-ot kapja.
Látván, hogy a hat címből kettő is Ubisoft játék, nyugodtan próbálkozhattak volna mondjuk az egyik újabb Assassin’s Creeddel – no talán legközelebb…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu