Mit gondoltok, vajon milyen indoklással csúszik a Resident Evil: Umbrella Corps? [VIDEO]

A Capcom nem feledkezik meg a Resident Evilről, bár annyi szent, hogy a számozott 7. részről nem nagyon nyilatkoznak és helyette a 2/4/5 kerül felújításra, portolásra (a 6 már kinn van). Ezúttal egy spin-off játékról van szó, amelyről tényleg nem nagyon hallottunk mostanság.

Kinek rémlik még az Umbrella Corps névre hallgató játék? Na ugye – a Resi-shootert a Capcom nem tudja kihozni májusban, hanem ehelyett június huszonegyedikére rúgták hátra a PlayStation 4-re és PC-re érkező cím megjelenési napját. Az indoklást azért hallgassuk meg: „a lehető legjobb játékélmény érdekében telik el ez a plusz idő a fejlesztésben”. Mi pedig a brunei szultán vagyunk.

Az Umbrella Corpsban maximum hat játékos eshet egymásnak két csapatban, de a szólóban játszóknak is lesz mivel eltölteni az idejüket, hiszen a The Experiment, illetve a hullámokban támadós túlélő módozat is erre lesz kihegyezve.

A videóban a testreszabhatóságról esik szó. Reméljük, hogy a RE2 remake nem az Umbrella Corps stílusát fogja átemelni…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu