Eljött az igazság pillanata! Most végre kiderül, mennyire elégedettek a PlayStation Plus felhasználók!

A Redditen a közelmúltban közzétettek egy felmérést, amely azzal volt kapcsolatos, hogy mennyire is elégedettek a Sony szolgáltatásával a PlayStation Plus-felhasználók. Elképesztő eredményeket közöltek!

Mint kiderült, 2012 óta a felhasználók elégedettsége 70 (!) százalékkal zuhant! A 4000 felhasználó által kitöltött kérdőívből kiderült, hogy jelenleg mindössze 23.1% elégedett a PS Plusszal, holott 2012 novemberében ez 95% volt még. Miért is esett ekkorát az elégedettségi szint? Egyszerű: a PlayStation 4 megjelenésével kötelezővé tette a Sony, hogy a kurrens-gen konzolosoknak szükséges előfizetni, hogy online játszhassanak.

Az elégedetlenségi ráta is elég magas: 65.2%-on áll. Az indoklás a PS Plus kötelező jellege mellett azt is mutatja, hogy a Sony mostanában nem ad valami erős játékokat a PS Plus előfizetőinek. (Csak, hogy példaként megemlítsük: az ehavi PS Plus játékok PS4-en a Zombi, amely eredetileg Wii U-exkluzív volt, illetve az online multis űrlövöldözős Dead Star.)

Az eredmények itt tekinthetőek meg.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu