Enrique Iglesias bejelentette új dalának megjelenési dátumát

SPOTIFY HÍREK – Miután a „szoci-hálón” már eleget teaselte Enrique Iglesias az új produkcióját, most bejelentette új dalának, a „Duele El Corezón”-nak a megjelenési dátumát is, amit Wisin-nel készített el. A populáris zene neves képviselője twitteren üzent a rajongóinak, miszerint alig várja, hogy végre a fanok is meghallgathassák legújabb alkotását. A spanyol énekes új dala április 18-án válik elérhetővé.

Amíg felfedte a nagy hírt, Iglesias egy másik dalát is reklámozta, méghozzá a „Messin’ Around-ot”, amit a már többször segítségül hívott Pitbull-al pakolt össze az énekes. Ez a dal Április 8-a óta elérhető. Enrique egy instagram posztban összefoglalta a „kakas”-al való közös munkásságukat, és ecsetelte, milyen mély és komoly barátság jött létre közöttük, a már öt éves együttműködés alatt.

Enrique Iglesias és Pitbull a pop zene álomcsapatát alkotják, 2014 és 15 között folyamatosan együtt turnéztak, a zenerajongók pedig több mint öt No.1. slágert köszönhetnek a duónak, kezdve az „I like it-tól”, az „I’m a Freak-en” keresztül egészen legújabb közös dalukig, a „Messin’ Around-ig”.

Spread the love
Avatar photo
Kese is a young talented writer and music producer from Hungary. He loves any styles of music, and movies too. In his free-time he plays action & adventure games.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu