Lezárták Wall Street környékét a Pénzes cápa forgatása miatt! [VIDEO]

MOZI HÍREK – George Clooney és Julia Roberts lesznek főszereplői a Pénzes cápa (Money Monster) című filmnek, amely a májusban mozikba kerülő tengernyi szuperhősös mozi mellett VÉGRE valami más témát boncolgat!

A két sztár már sokszor szerepelt együtt (például az Ocean’s 11-ben és az Ocean’s 12-ben) és egyébként jó barátok is. A rendező is egy ismert színésznő: ezúttal Jodie Foster a kamera mögött dirigálja a két sztárt.

Clooney egyébként egy tévés pénzügyi gurut alakít a filmvásznon, akit egyenes adásban túszul ejt egy csalódott és dühös befektető. Julia Roberts-t, az adás rendezőjének szerepében láthatjuk: mindenáron meg akarja menteni munkatársa életét. Clooney a maga részéről nyomozni kezd: kideríti, hogy egy bankcég valóban átverte az ügyfeleit.

“A forgatás kedvéért le kellett zárnunk a Wall Street környékét, van olyan jelenetünk, amelyikben több ezer statisztát használunk, SWAT-egységek nyomulnak; filmeztünk mesterlövészeket, helikoptert, és repülőgép-leszállást, de a legnehezebb jelenetek egy 2X3 méteres helyiségben zajlanak.” – mesélte Jodie Foster.

Julia Roberts konkrétan a stúdió vezérlőjében ül, és bent lévőkkel tartja a kapcsolatot. Azonban a jelenete során nem volt jelen senki: ő pusztán egy mikrofonnak, illetve az elé sorakoztatott üres monitoroknak játszott teljesen egyedül, viszont van annyira profi, hogy így megdöbbentő feszültséget képes teremteni. George Clooney boldog lehet, hogy valaki tényleg ennyire aggódik az életéért.

A Pénzes cápa május 26-án kerül a hazai mozikba, a szinkronos előzetest itt tudod megnézni.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu