Végre címe is van a hálótitán új belépőjének

MOZI HÍREK – Hosszú ideje tudjuk, hogy a Sony erősen munkálkodik a Spider-Man reboot-on. Már írtunk a színészekről, megemlegettük a rendezőt és rettegve néztünk az alkotás kezdeti hírmorzsáival szembe, mindezt úgy, hogy fogalmunk sem volt a film címéről. Na most a CinemaCon rendezvény keretein belül végre a Sony lerántotta a leplet az új Spider-Man film címéről, ami Homecoming lett.

Ugyan közhelyesebb címet nem is adhattak volna az alkotásnak, viszont a beindult pókrajongó agytekervények már el is kezdhetnek azon pörögni, hogy mit rejthet a sokat koptatott Homecoming cím. A produkció megjelenési dátuma 2017 július 7.-e, szóval van még idő arra, hogy hozzászokjunk a hazatérés gondolatához. Az előadásán végre megmutatkozott a Sony másik gyermekének, a Passengers-nek első huzamosabb bemutatója is, ami egy sci-fi romantikus film lesz, Chris Pratt-el és Jennifer Lawrence-el.

ps4pro-SpiderMan-Homecoming

Spread the love
Avatar photo
Kese is a young talented writer and music producer from Hungary. He loves any styles of music, and movies too. In his free-time he plays action & adventure games.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu