Darth Vader a Rogue One-ban – megvan a színész!

MOZI HÍREK – Kiderült végre, ki alakítja majd Darth Vadert a Rogue One-ban. Bár a teaserben ugyan Darth Vader nagyúr nem biztos, hogy feltűnik, de mindenesetre annyit már tudni, hogy nem hiányzik majd a Halálcsillag terveinek ellopása körüli kalandból. És hogy ki bújik majd az éjfekete páncélba?

Spencer Wilding alakítja majd fizikailag, azt viszont még nem tudni, Vader kinek a hangján szólal meg. (Valószínűleg nem Wildingén.) James Earl Jones, aki az eredeti trilógiában hallhattunk Darth Vaderként, pedig már 85 éves, szóval ő biztosan nem. (Egyébként a nyolcvanéves David Prowse volt anno, fizikailag az eredeti Darth Vader.) Itt egyébként egy korábbi interjú Wildinggel. Mit gondoltok, az orgánuma alapján megszólalhatna Darth Vader (persze elváltoztatott) hangján?

Mindenesetre az ez a csuklyás figura a teaserben, akiről még nem tudni, hogy Darth Vader-e.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu