Ex-diablóssal erősít bele az Obsidian! Csak nem egy új Fallout készül?

Az Obsidian neve eleinte nem tűnhet valami ismerősnek, de érdemes megemlítenünk, hogy ők a Fallout: New Vegason dolgoztak pár éve. Hozzájuk csatlakozott a Diablo 3 vezető designere, Leonard Boyarsky!

Boyarsky egy átvitt értelemben hazatér, ugyanis korábban a legelső Fallout művészeti rendezője volt a kilencvenes években. Ezt az átszerződést többek között az Obsidian egyik producere és az első Fallout egyik legfontosabb alkotója, Timothy Cain is megerősítette. Cain és Boyarsky korábban tehát már dolgoztak együtt, hiszen az első két Fallout mellett a Vampire: The Masquerade – Bloodlines is a kettejük nevéhez fűződik.

Boyarsky új munkahelyét maga az Obsidian is megerősítette. Ők amúgy egy Tyranny névre hallgató RPG-n dolgoznak, de már mondtak olyat is, hogy csinálnának egy új Falloutot is, hasonlóan a 3 után kijött New Vegashoz. Mivel még nem tudni, hogy Boyarsky min is fog tevékenykedni, mi gyanakszunk…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu