Megvan, ki a nagy esélyes az ifjú Han Solo szerepére!

MOZI HÍREK – Már régóta ismert, hogy egy különálló Han Solo film készül, ezért január közepén már el is kezdődött a válogatás Harrison Ford egykori híres szerepére. Egy tucatnyi színész mérkőzött meg, hogy a fiatal Han Solo szerepét megkaphassa, március közepére pedig három névre szűkült le az esélyesek száma. Végre kiderült, ki az éllovas, akit egyelőre a legjobban támogatnak: a huszonhat éves Alden Ehrenreich-ről van szó, a Deadline információi szerint ő a legesélyesebb a szerepre.

Ehrenreich a Tetro című Coppola-filmben alakított 2009-ben, Nicole Kidman és Mia Wasikowska oldalán a Vonzások-ban, ő alakította Cate Blanchett mostohafiát a Blue Jasmine-ban.

Azonban leginkább at Ave, Cézár! Kissé egyszerű westernsztárjaként aratta a legnagyobb sikert: a Hollywood aranykorába kísérő filmben előzetesében Ralph Fiennes próbálta rávezetni arra, hogy egy finom kosztümös drámában nem úgy kell lökni a sódert, mintha még mindig a vadnyugaton lóbálná a fegyverét. Alden Ehrenreich ebben a filmben tényleg fergeteges volt.

A lenti klipben egy interjúban láthatjátok, amint éppen az Ave Cézár-beli szerepéről beszél, illetve az abban a filmben látható alakításából is láthattok részleteket.

Az önálló Han Solo-filmet A Lego-kalandról és a Jump Street-filmekről ismert Christopher Miller és Phil Lord rendezi majd, az amerikai premiert 2018. május 25-re várható.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu