A Ubisoft és a PS4 behúzta a márciust is

A Ubisoft és a PlayStation 4 párosa továbbra is kiemelkedő sikereket arat az Egyesült Államokban. Bár még az NPD nem közölte az eladási adatokat, a Sony már egy közleményben elhintette, hogy bizony 2016 márciusát is a PlayStation 4 húzta be, sőt, azt is kiemelték, hogy a The Divisiont is a PS4-esek játsszák többen konzolon. (Kérdéses, hogy vajon az áprilist miként hozzák össze, mert a Quantum Break, amelyről hamarosan teszttel jelentkezünk, nem jött ki a Sony platformjára.)

A hardveres eladások az egy évvel korábbi adatokhoz képest 19%-kal estek vissza, a prev-gen konzolok is masszív 78%-ot zuhantak, de érdekes módon a kiegészítők 9%-kal jobb adatokat produkáltak.

Nézzük a top 10-es listát az USÁból:

 

  1.         The Division (PS4, Xbox One, PC)
  2.         Far Cry Primal (PS4, Xbox One, PC)
  3.         The Legend of Zelda: Twilight Princess HD (Wii U)
  4.         Grand Theft Auto V (PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3, PC)
  5.         EA Sports UFC 2 (PS4, Xbox One)
  6.         MLB The Show 16 (PS4, PS3)
  7.         Pokken Tournament (Wii U)
  8.         NBA 2K16 (PS4, Xbox One, Xbox 360, PS3)
  9.         Call of Duty: Black Ops 3 (Xbox One, PS4, Xbox 360, PS3, PC)
  10.         Minecraft (Xbox 360, PS4, Xbox One, PS3)

 

A Ubisoft kapásból két helyet vitt el a dobogón, de a Nintendo is most örülhet, hiszen a Twilight Princess HD újrakiadás mellett a Pokken Tournament is a top 10-ben végzett. A GTA 5, az NBA, a BO3 és a Minecraft továbbra is ott van, de az MMA-s UFC 2 ötödik helye, a baseballosoknak szánt MLB a sportrajongóknak okozott kellemes márciusi pillanatokat.

De vajon hogy a fenébe tartja magát odafenn a Far Cry Primal…?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu