Matilda búcsút mond a Broadway-nek

SPOTIFY HÍREK – A Tony díjat nyert Matilda című musical elhagyja a Broadway-t a következő év korai szakaszában. A Roald Dahl regényén alapuló darab a producerek szerint Január elsején kerül utoljára előadásra a Shubert színházban, ami az 1600.-ik bemutatója lesz a világhírű zenés színdarabnak.

A produkció egy fiatal, némi telekinetikus erővel megáldott lányról szól, Matilda Wormwood-ról, akinek hanyag, televíziófüggő szülei észre sem veszik, hogy a kis „boszorkányba” mennyi értelem szorult. A kislány összebarátkozik egy tanárral, aki végre felfigyel a kis hölgy képességeire. Aki nincs oda a musicalekért, az is megismerheti Matilda Wormwood történetét az 1996-ban, Danny DeVito rendezésében megjelent Matilda, a kiskorú boszorkány című filmből.

A musical 16 millió dolláros beruházásba fájt csak a Broadway-en, és mára vissza is hozta ezt az összeget. Persze Matilda nem tűnik el a föld színéről, Londonban továbbra is játsszák majd, és persze a 2015 májusában indult ausztráliai turné sem szakad félbe.

Spread the love
Avatar photo
Kese is a young talented writer and music producer from Hungary. He loves any styles of music, and movies too. In his free-time he plays action & adventure games.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu