Tudtuk, hogy visszatér az Avatar, de hogy még négyszer?!

MOZI HÍREK – A Fox is befejezte a CinemaCon-os prezentációját Las Vegasban, és ahogy számítottunk is rá, a legnagyobb „durranást” az előadása végére hagyta. James Cameron-t hívták a színpadra (amolyan kiszámított meglepetés volt a jóember jelenléte a sajtó számára) és bejelentette, hogy az eddigiekben tervezett három Avatar folytatás helyett négyet fognak elkészíteni.

Cameron azt mondta, hogy nem lenne elegendő a három epizód arra, hogy elmeséljék azt a történetet, amit szeretnének, ezért döntöttek úgy végül, hogy egy negyedik felvonás is a terítékre kerül. A rendező azt állítja, hogy minden elkövetkező rész „stand-alone” produkciónak is megfelel majd azon túl is, hogy bővíti a 2009-ben megjelent produkció világát, és folytatja annak történeti szálát. A tervek már készen állnak, az Avatar 2 2018 karácsonyára várható, majd a későbbiekben 2020, 2022 és 2023-ban csatlakoznak majd az újabb részek a repertoárhoz.

Az eredeti film 2,8 milliárd dollárt hozott a konyhára annak idején.

Spread the love
Avatar photo
Kese is a young talented writer and music producer from Hungary. He loves any styles of music, and movies too. In his free-time he plays action & adventure games.