Menu

Íme a Castlevania: Lords of Shadow fejlesztőinek új játéka!

2010-ben jelent meg a Castlevania: Lords of Shadow, amelyet a Kojima Productionsszel együttműködve hozott létre a MercurySteam. Nem volt rossz játék, bár a folytatása már hagyott kívánnivalókat maga után.

Azóta eltelt pár év, és most a MercurySteam bejelentette, hogy az új játékuk már nagyban készül. Ez a Raiders of the Broken Planet, amelyet „online multiplayer asszimetrikus kalandnak” jellemeztek. David Cox, a Lords of the Shadow producere is visszatér, hogy dolgozzon az új játékon.

Fényévekre a Földtől, a bolygó lakói felfedeztek egy anyagot, az Alephet, amely a képességeiket fejleszthette. Most pedig ott tartunk, hogy a bolygó nagy katyvaszban van és mindenki az Aleph fölötti uralomra szeretne ráhajtani. A játékban a játékosok a támadók, vagy a védők oldalára állhatnak, de a többi játékos ellen is lehet majd küzdeni.

Még idén jön PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re fog a Raiders of the Broken Planet megjelenni, a bétákra pedig (ami úgy tűnik, hogy most még csak PC-re lesznek) itt lehet regisztrálni.

Spread the love

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu