Főnixmadárként támadhat fel hamvaiból egy halálra ítélt THQ cím?

Patrice Désilets nevét mostanában nem hallottuk. Nem is baj, de érdemes megemlíteni, hogy többek között ő hozta létre az Assassin’s Creed franchise-ot. Volt neki egy bizonyos játéka, amelyről évek óta nem hallottunk semmit. Most viszont jelek mutatkoznak arra vonatkozóan, hogy valami készül.

Az 1666 Désilets egyik projektje volt, amikor elment a Ubisofttól, hogy a THQ-nál folytassa pályafutását. A THQ aztán csődbe ment, a Montrealban található stúdiót pedig a Ubisoft kisajátította. Désilets tovább folytatta játékának fejlesztését, de végül a Ubisoft kirúgta. 2013 májusában pedig a francia kiadó be is jelentette, hogy a projektet határozatlan ideig jegelik. Désilets próbálta visszaszerezni a jogokat, de nem jött össze neki.

Csendben pedig a Ubisoft bejegyezte az 1666 nevet. Úgy tűnik, hogy nem akarják teljesen kukába hajítani az egészet, ha három évvel később visszatérnek ehhez. Hogy mi lesz ebből, még nem tudni, az E3-ra még nem hisszük, hogy bejelentenének bármit is..

ps4pro-1666-2

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu