Kiderült, ki rendezi majd a Jurassic World 2-t

MOZI HÍREK – Végre bejelentették, ki lesz a Jurassic World 2 rendezője: a legújabb dinós, élményparkos kalandot a spanyol Juan Antonio Bayona jegyzi majd. Maga Colin Trevorrow, az első rész rendezője, jelentette be a hírt a Twitteren, hogy Bayona kapja a stafétabotot. Trevorrow azért íróként és producerként vesz részt a munkában, viszont két másik a munkája: a The Book of Henry című dráma és a Star Wars kilencedik része jobban lekötik majd energiáit.

És hogy milyen korábbi filmeket tudhat maga mögött Bayona? Az egyik ilyen például az Árvaház egy igazán hangulatos kísértetházas európai horrorfilm. A lehetetlen című katasztrófafilmben máris hollywoodi színészekkel dolgozott együtt, ahol Naomi Watts-nak és Ewan McGregor-nak egy hurrikánnal kellett megküzdenie. Rövidesen mozikba kerül a Szólít a szörny című filmje is, amelyben az anyja halálos betegségével megbirkózni képtelen főszereplő kisfiú éjszakánként egy fa alakú lénnyel diskurál, aki Liam Neeson hangján szólal meg.

A Jurassic World 2-nek egyelőre még nincs igazi címe, azt viszont már tudni, hogy Chris Pratt és Bryce Dallas Howard is visszatérnek a főbb szerepekbe, sőt, az is kiderült, hogy állítólag most már a szigeten kívül is el fog szabadulni a pokol az őslények miatt. A világszerte 1,67 milliád dollárt hozó Jurassic World a tavalyi év legjobban prosperáló mozija volt volt, a folytatás premierjét pedig 2017 június 22-re tűzték ki.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu