Tessék??? Ingyen DLC-t kap a Rambo… két év után?! [VIDEO]

Nem, kedves olvasók, ez nem egy elkésett április elsejei tréfa, a Teyon által fejlesztett Rambo The Video Game két évvel a PS3/X360/PC megjelenés után komolyan DLC-t kap. A játék már akkoriban sem volt kiemelkedő, sőt, látványra inkább úgy tűnt, mintha egy generációval el lett volna maradva, a rail shooter játékmenet pedig szintén egy picit kilógtatta az akkori kínálatból.

A Baker Team viszont nem akar több pénzt kérni tőlünk: akinek esetleg meglenne még a Rambo, ingyen megkapja ezt a DLC-t is, amelyben Rambo mellett Barry, Messner és Danforth három új küldetésben venne részt. Új fegyverek, perkek, achievementek, nagyobb szintküszöb, továbbá egy újabb nehézségi szint, a John Rambo azoknak, akiknek a Green Beret túl könnyű volt.

Úgyhogy a mai nap során lehet töltelni a DLC-t, mi pedig mehetünk újra railshooterezni, ha meglenne még mindig valahol a Rambo lemeze. Tényleg, hova is raktuk…?

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu