A Sony erősít a PSN biztonságán!

A PlayStation Network, mint ahogy minden hálózat, nem nevezhető tökéletesen biztonságosnak. Ezt maga a Sony is tudja, de az Xbox-szal szemben van itt egy bizonyos technológia, amit csak most kezdenek implementálni úgy, hogy a Microsoft ezt már három éve (!) megtette. Ez azért egy picit merész lemaradás a Sony részéről.

A legújabb PlayStation 3 firmwareben ugyanis csendben elbújtattak egy kis újítást, amit úgy hívnak, hogy kétlépcsős azonosítás. A Sony mindezidáig egy betűt nem közölt erről, de végre magukhoz ragadták a mikrofont a témában. „Hogy a felhasználóinkat és azok fiókjait jobban meg tudjuk védeni, készülünk egy kétlépcsős azonosítással.” Ennyi. Azt persze elfelejtették kibökni, hogy mikorra számíthatunk ennek megjelenésére, de legalább kijelentették, hogy erősítenek a PlayStation Network biztonságán.

A helyzet viszont az, hogy ezt az Xbox Live már 2013-ban elindította, de a Blizzard Battle.netjén éa a Valve Steam rendszerén is már láthatjuk ezt…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu