„Look out! Here comes the Spider-Man!” – csak nem mint PS4-exkluzív a Sony-tól?!

A Nerdleaks oldala korábban már szivárogtatott a feltehetőleg készülő God of War IV-ről (erről részletesen be is számoltunk korábban itt), most pedig újra a rivaldafénybe szeretne kerülni. Úgy tűnik, hogy a Sony a múltba réved. A PS1 életének vége felé készült a Neversoft fejlesztésében Pókemberes játék, és azok nem is voltak rosszak.

Most viszont lehetséges, hogy a Sony az Activision kiadásában egy újabb, ezúttal PS4-exkluzív Spider-Man játékot hozhat el nekünk, amit az E3-on jelenthetnek be. Sőt, azóta felbukkant egy Stephen Oyoung névre hallgató illető önéletrajzában egy bizonyos „Névtelen Spiderman PS4 project”, amihez arcszkennelést még 10 hónapja csinált. Nocsak, nocsak. Ráadásul az az önéletrajz el lett rejtve a publikum elől – tehát Oyoung valamit rejt előlünk, talán pont ezt a játékot?

Majd meglátjuk az E3-on, hogy a Sony tényleg készül-e valami újjal – addig csak és kizárólag pletykaként érdemes kezelni ezeket a részleteket.

ps4pro-spiderps4

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu