Pamela Anderson teljes mellszélességgel kiállt a Baywatch mellett

MOZI HÍREK – Maga Dwayne Johnson jelentette be instagramján, hogy Pamela Anderson is csatlakozott a Baywatch mozifilm stábjához, amely még több mint egy év múlva kerülhet mozikba. Már nézném. Rock széles vigyorral ő jelentette be ezt az örömteli hírt, és igaza is van, mert ugye Pamela nem mellesleg (és mellesleg is) az az egyik legjelentősebb Baywatch karakter.

Elégedettek lehetnek tehát a Baywatch fanatikusok, hiszen már február óta ismert, hogy nemcsak a sorozat tér vissza, hanem el is kezdődött az új, 2017-ben mozikba kerülő ígért film forgatásai, igaz, akkor még arról volt szó, hogy Pamela Andersont és David Hasselhoffot is hiányolnunk kell a stáb tagjai közül. Dwayne Johnson (az új Mitch), aztán mégis arról posztolt a Facebookon, hogy David Hasselhoff meggondolta magát, és miután kicsit kondiba hozta magát, elvállalja a szerepét.

A Baywatch-mozi jövő májusban került majd a mozikba az Egyesült Államokban és Magyarországon is, a Szikla állítólag igazi korhatáros mozit szeretne.

Újabb fejlemény, hogy a Szikla (aki egyébként a film egyik producere is) most az Instagramon tett közzé egy fotót, amelyen Pamela Anderson társaságában pózol, üdvözölve a még most is gyönyörű színésznőt a Baywatch-stábban. Érdekesség viszont, hogy a kilencvenes évek szexszimbólumának eredeti szerepét, CJ Parkert más játssza el: az ő szerepét Kelly Rohrbach, Leonardo DiCaprio modell exbarátnője kapta meg.

Hasselhoff, Anderson, Rohrbach és Johnson mellett a jövőre mozikba kerülő filmben szerepel még például Zac Efron és Alexandra Daddario fognak benne játszani. A filmet az a Seth Gordon rendezi, aki a Förtelmes főnökök és a Személyiségtolvaj című filmek direktora is volt, valamint a Pixelen is dolgozott executive producerként. A Baywatch-mozi jövő májusban került majd a mozikba az Egyesült Államokban és Magyarországon is, a Szikla állítólag igazi korhatáros mozit szeretne.

Pamela Anderson était sceptique sur ce projet de reboot au cinéma, et malgré cela elle fera apparaitra dans le film

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu