Robert Downey Jr. visszatér a Sherlock Holmes 3-ban

MOZI HÍREK – Nagyon régóta került már a mozikba a a legutóbbi Sherlock Holmes film, most azonban végre ismét szóba került a Sherlock Holmes 3, méghozzá maga Robert Downey Jr. beszélt róla egy friss interjúban, amelyet a ShortListnek adott.

Downey Jr. arról beszélt a magazinnak, hogy rengeteg Skype konferenciát tartanak majd a filmről, és a tervek szerint még idén szeretnék elkezdeni a Sherlock Holmes 3 forgatását, mielőtt még a Marvel elkezdi a kétrészes Avengers: Infinity War munkálatait.

Robert Downey Jr. így nyilatkozott az újságíróknak:

„Megpróbáljuk még ebben az évben elkészíteni. Kiakasztó, amikor azokat a Sherlock mozikat csináljuk. Mert tényleg nagy dolog menni és csinálni ezeket a filmeket. Mindig belefáradtam, de ugyanakkor izgatott is vagyok.”

A Sherlock Holmes 3-on már jó ideje morfondíroznak Hollywoodban. Az első rész még az Avatar mellett, 2009 karácsonyán is egész szép sikere aratot, a 2011-es folytatás viszont annak ellenére bukott meg, hogy komolyabb vetélytárssal sem kellett számolnia és ráadásul még jó kritikákat is kapott.

Ezek után Guy Ritchie egy kémes zsánerfilmet, Az U.N.C.L.E. emberét rendezte meg, amely szintén nem teljesített túl jól a kasszáknál, illetve most fejezte be az Arthur Király munkálatait.

Downey Jr. pedig azóta csak Iron Manként repkedett az égben, Dr. Watson alakítója, Jude Law pedig kisebb filmekben játszott, így érthető, többször nyilatkozta, hogy nagyon szeretne egy harmadik részt.

A második rész fináléját tekintve mindenesetre nagy szükség lenne egy igazán ütős lezárásra, és ha tényleg jó a forgatókönyv (amit a Vasember 3-ért is felelős Drew Pearce ír), akkor méltán reménykedhetünk, hogy a Sherlock Holmes „név ismét szép lesz, méltó régi hírnevéhez.”

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu