Jared Leto nagyon komolyan veszi Joker szerepét

MOZI HÍREK – Jared Leto nem veszi félvállról Joker karakterét. A Suicide Squad – Öngyilkos osztag (Suicide Squad, hazai bemutató: augusztus) forgatása közben mindenre hajlandó volt, hogy tökéletes Joker váljék belőle. Márpedig a jó Joker őrült Jokert jelent, kegyetlent és lelkiismeret nélkülit.

– Sokat tanultam, műveltem magam a szerephez – mesélte  nemrég az Oscar-díjas színész/zenész. – Először szakemberekkel, orvosokkal, pszichiáterekkel beszéltem, azután olyanokat kerestem meg, akik borzasztó bűnöket követtek el: elmegyógyintézetekbe, börtönökbe jártam, beszélgettem velük, próbáltam ellesni minden szemvillanásukat. És végül eldobtam az egészet, és elkezdtem alapjaiból felépíteni önmagamat: úgy is maradtam egy jó ideig.

Leto az egész forgatás alatt Jokerként működött, és ez alaposan meg is viselte a kollégáit.

– Én most ismerkedtem meg Jared Letó-val – nyilatkozta a múlt héten Will Smith, aki a szuper-mesterlövészt, Deadshotot játssza az év talán legőrültebb, leglátványosabb filmjében, melyben a rossz szuperhősök együtt küzdenek egy jó ügyért. – És kiderült, hogy nagyon jó fej srác. A forgatás alatt valaki egészen más volt velünk: az igazi Joker.

Persze, amikor egy színész túlzottan komolyan veszi Joker szerepét, az veszélyeket is hordozhat magában. Talán még emlékeztek Heath Ledger halálának okára: a sztár annyira túlhajtotta magát, hogy tökéletes Joker legyen, hogy már aludni sem tudott és nagyjából ezt okozta halálát.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu