Hatalmas pofon a rajongóknak! Parkolópályára került a Tekken X Street Fighter!

Még 2010-ben került bejelentésre a Street Fighter X Tekkennel egyidőben a Namco adaptációja a Tekken és a Street Fighter univerzum harcosainak egymásnak esése. Miközben a Capcom a SFIV enginejére épített 2D-s bunyóval kijött 2012-ben, a Namco a Tekken-féle 3D-s harccal még mindig várat minket. És még fog is váratni.

Katsuhiro Harada, a „Tekken-papa” a Gamespotnak adott interjújában beszélt arról, hogy most szüneteltetik a Tekken X Street Fighter fejlesztését. „Amikor verekedős játékokat fejlesztünk, igyekszünk a hardcore közösségünket és azon játékosokat is figyelembe venni, akik csak le szeretnének ülni és játszani egy keveset. De most az a helyzet, hogy megjelent a Street Fighter V, amit nagyon sok ember játszik, és egy még nagyobb csoport várja a Tekken 7 megjelenését. Nem akarjuk megosztani az embereket, szóval nehéz lett a Tekken X Street Fighter megfelelő megjelenési időpontját megtalálni, úgyhogy most a fejlesztés szünetel.”

Még 2013-ban beszélt arról, hogy igen, készül a Tekken X Street Fighter, de ilyen tempóban örülhetünk, ha 2018-ban kiadják. Akkor pedig már a PS3-as és X360-as kiadás szinte biztos, hogy kukába kerül.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu