Menu

Hatalmas pofon a rajongóknak! Parkolópályára került a Tekken X Street Fighter!

Még 2010-ben került bejelentésre a Street Fighter X Tekkennel egyidőben a Namco adaptációja a Tekken és a Street Fighter univerzum harcosainak egymásnak esése. Miközben a Capcom a SFIV enginejére épített 2D-s bunyóval kijött 2012-ben, a Namco a Tekken-féle 3D-s harccal még mindig várat minket. És még fog is váratni.

Katsuhiro Harada, a „Tekken-papa” a Gamespotnak adott interjújában beszélt arról, hogy most szüneteltetik a Tekken X Street Fighter fejlesztését. „Amikor verekedős játékokat fejlesztünk, igyekszünk a hardcore közösségünket és azon játékosokat is figyelembe venni, akik csak le szeretnének ülni és játszani egy keveset. De most az a helyzet, hogy megjelent a Street Fighter V, amit nagyon sok ember játszik, és egy még nagyobb csoport várja a Tekken 7 megjelenését. Nem akarjuk megosztani az embereket, szóval nehéz lett a Tekken X Street Fighter megfelelő megjelenési időpontját megtalálni, úgyhogy most a fejlesztés szünetel.”

Még 2013-ban beszélt arról, hogy igen, készül a Tekken X Street Fighter, de ilyen tempóban örülhetünk, ha 2018-ban kiadják. Akkor pedig már a PS3-as és X360-as kiadás szinte biztos, hogy kukába kerül.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu