Bombázó holland színésznő került a Blade Runner 2 a stábjába!

MOZI HÍREK – Múlt héten írtunk arról, hogy Ana de Armas személyében egy szép színésznő került Sean Young megüresedett „femme fatale” pozíciójára a Blade Runner folytatásához. Most annyival bonyolódott a helyzet, hogy egy másik bombázó, a holland Sylvia Hoeks is bekerül majd a sci-fibe – írta a Variety, és csakúgy, mint de Armas-nál hasonlóan az ő szerepéről is annyit a nyilvános infó, hogy egy „főbb szerepet” kapott a filmben.

Sylvia Hoeks-t komplex és ragyogó tehetségnek nevezi a hivatalos közlemény, a magyar nézők többek között a nálunk is vetített Senki többet című olasz melodrámában Geoffrey Rush mellett láthatták: egy lapuló életvitelű, a nyílt terektől, tömegtől rettegő fiatal örökösnőt játszott.

Hollandia még Oscarra is nevezte a Tirza című filmjét 2010-ben, de őszinte bánatukra nem került be a legjobb öt közé. A 2007-es Duská-ban egy szerencsétlenkedő filmkritikus viszonzatlan szerelmét formálta meg, a filmbolond férfi kedvenc mozijában dolgozott, mint pénztáros. A vígjátékban nyújtott ábrázolásáért elnyerte a legjobb mellékszereplőnek járó holland Oscart, a Golden Calf, vagyis az Arany Borjú-díjat.

Érdekesség, hogy honfitársához, Rutger Hauerhez hasonlóan szintén nyert mindketten nyertek Arany Borjú, és a Blade Runner rajongók biztos nem felejtették el Hauer emlékezetes alakítását a Szárnyas fejvadász első részében – így most már egy más holland sztár kerül a franchise.

A két szépséges színésznő Harrison Ford és Ryan Gosling mellé került tehát be harmadiknak és negyediknek a stábba. További érdekesség, hogy a Blade Runner 2-őt júliusban nem máshol, mint Magyarországon kezdik majd forgatni, és ha minden jól halad, a bemutatóra 2017. október 6-ig kell várni.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu