Véget ért az 1666-balhé!

1666? Igen – korábban írtunk arról, hogy az 1666 Patrice Désilets projektje volt a THQ-nál, de végül az Ubisoft irányítása alatt folytatta a munkát, de végül (újfent) lelépett a franciáktól. Désilets szerette volna visszaszerezni az IP-jét, de eddig tartott a balhé közte és korábbi munkáltatója között. Megegyezés történt, így a jogi huza-vonának vége lett.

Az 1666 Amsterdamról megegyeztek: újra az Assasin’s Creed egyik létrehozójáé az IP, így Désilets visszakapta, amit eddig követelt, így a pert fel is függeszti a Ubisoft ellen. Ez viszont feltesz rögvest egy kérdést: akkor mi a pálya az 1666 levédetésével? Készül még ez a játék? Mire jön az 1666? Talán Désilets az E3-ra tartogat némi információt róla? Fogalmunk sincs, de egy valami azért eszünkbe jutott.

A Ubisoftnak idén ez már a második rögös esete, hiszen a Ghost Games (az új NFS-ek fejlesztői) és a Ghost Recon közötti balhé is a franciákhoz köthető…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu