Kiderült végre, ki alakítja majd Lara Croftot a Tomb Raider Reboot filmben!

MOZI HÍREK – A Tomb Raider videojátékként indult 1996-ban, hatalmas sikert aratott, majd Hollywood rátette a kezét és film készült belőle – nem kisebb sztárral, mint Angelina Jolie, aki 2001-ban és 2003-ban igazán ütős volt Lara Croft szerepében.

A filmet Roar Uthaug rendezi majd és Graham King lesz a producer.Hiába készült fel Jolie mindegyik filmre és nem csak dögös, de igazán belevaló sírrabló is volt, kalandjai elég hamar véget értek: mindössze két film erejéig bújhatott Lara Croft bőrébe. (Állítólag ebben az is közrejátszott, hogy nagyon csúnyán összeveszett a stúdióval, például olyan ügyek miatt is, hogy minek kellett „levágni” a mellbimbóját a második film plakátjáról.)

No de most már 13 év eltelt, Jolie azóta már idősebb, komolyan sztár lett és a reboothoz új sztár kellett. A Hollywood Reporter információ szerint most már biztos, hogy Alicia Vikander alakítja majd a fiatal és még zöldfülű Lara Croftot (csakúgy, mint a 2013-as játékban), amint első kalandját átéli.

És hogy mit kell tudni Alica Vikanderről? A fiatal svéd színésznő olyan filmekben „domborított” (nos… hmm…) mint az Ex Machina,  ahol egy android szerepét vállalta el, vagy A dán lány, továbbá játszott még A férfi az U.N.C.L.E. című filmben is.

Szó volt róla egyébként, hogy Daisy Ridley játssza majd Lara Croftot, de végül nem vállalta el, mert annyi egyéb szereppel sorozták meg a Star Wars friss üdvöskéjét, hogy a sírrabló kalandokra már Daisy-nek nem volt energiája.

A filmet Roar Uthaug rendezi majd és Graham King lesz a producer.

A hír végére némi személyes: Alica Vikander színészi kvalitásaihoz nem fér kétség, testi adottságai viszont… nos, nem bírom nem megemlíteni, hogy egy hangyányit csalódott vagyok – pláne Angelina Jolie után.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu