Leállították Az útvesztő 3 forgatását Dylan O’Brien súlyos motorbalesete miatt

MOZI HÍREK – A filmforgatást a főhőst alakító Dylan O’Brien balesete miatt nem folytatják. A baleset másfél hónapja történet, amikor Dylan O’Briennel a forgatás során – kaszkadőr nélkül – egy nagyon veszélyes motoros mutatványt forgattak. O’Brien arccsontja állítólag eltört és a testén több helyen is zúzódásokat, vágásokat szerzett.

A baleset után a 20th Century Fox stúdió hivatalos közleményben közölte, hogy bizonytalan időre szüneteltetik Az útvesztő filmek Halálkúra alcímű harmadik részének forgatását. A döntés hátterében az áll, hogy O’Brien hiányában nem tudják folytatni a munkálatokat, merthogy a fiatal színészre a legtöbb jelenet felvételénél szükség lenne.

A március közepén az akciójelenet forgatása közben megsérült Dylan O’Brien felépülése eredetileg úgy nézett ki, hogy jól halad és a 24 éves színész várhatóan pár hét múlva már vissza is térhet majd dolgozni, azonban most derült ki, hogy a helyzet koránt sem ilyen rózsás.

Pedig O’Brien lábadozásáról a franchise egyik mellékszereplőjét alakító Giancarlo Esposito nyilatkozott nem is olyan régen az E! Online-nak:

„Dylan kemény srác. Úgy gondolom, a balesetének szemtanúi közül sokan azt hihették, nagyobb lesz a baj… Csakhogy ő egy igazi túlélő. Nagyon jó az attitűdje, amely a felépülésben is segíti, úgyhogy szerintem hamarosan újra munkába is fog állni.”

Sajnos ezt a kicsit túl rózsaszín nyilatkozatot most Jennifer Allen, Dylan O’Brien ügynöke cáfolta, aki szerint több Dylan sérülései sokkal súlyosabbak, mint amit eddig a sajtónak kiszivárogtattak és több időre van szüksége, hogy felépüljön

A Wes Ball rendezésében készülő Halálkúrát eredetileg 2017. február 17-én tervezte bemutatni a 20th Century Fox, azonban O’Brien balesetének és a leállásnak köszönhetően immár biztosan több hónapot is csúszni fog a premier.

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu