Játékmenet az új Warhammer 40K FPS-ből! [VIDEO]

A Warhammer 40K univerzumba nemsokára újra ellátogathatunk, ugyanis a Space Hulk: Deathwing pontosan ide repíthet el bennünket egy taktikai FPS műfajú játékban.

A Focus Home Interactive kiadásában jövő Deathwingből közel két percnyi játékmenetet láthatunk most először, úgyhogy halad a fejlesztés, mégpedig talán épp a jó irányba. Látványos, dinamikus é agresszív az, amit itt láthatunk. Legutóbb FPS stílusban Warhammer 40K játékot talán épp másfél évtizede láthattunk a Fire Warrior keretein belül. A 2011-es Space Marine viszont egész korrekt lett, de még van hová fejlődni.

A megjelenési dátum még nem pontosan ismert, de a Focus Home még az idei évben tervezi kidobni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. A játékmenethez némi angol kommentár is dukál, de egész korrekt módon lett az is kivitelezve. A HUD sem tűnik használhatatlannak, bár a hangulatból még nem tudjuk, hogy mekkora dózisban érkezik majd a Deathwingbe. Majd meglátjuk.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu