The Chinese Room: A CD Projekt RED szexista!

A The Chinese Room, akiktől legutóbb az Everybody’s Gone To The Rapture-t láthattuk, nekiesett a The Witchert létrehozó CD Projekt RED-nek (tudjuk, hogy Sapkowski írta az eredeti könyveket!), mivel úgy vélik: a lengyelek szexisták!

A The Chinese Room azért ugrott neki a lengyel csapatnak, mivel a GameSpot, akik a CD Projekt RED következő játékáról, a Cyberpunk 2077-ről írt, egy nagy keblű hölgy képét használta hírképnek (mégpedig többször is). Bár tény, hogy a The Witcherben Geraltnak lehetősége van női karakterekkel eltöltenie egy pásztorórát, nem kizárólag ebből áll a játék – sőt, be kell vallani, Geralt egy nőcsábász.

A The Chinese Room ezt írta Twitteren a GameSpot cikkjére hivatkozva (amely „A Cyberpunk 2077 sokkal ambíciózusabb, mint a The Witcher” címet kapta), hogy „és legalább annyira szexista, ha ebből a (hír)képből indulunk ki”.

Talán a The Chinese Room a negatív reklám is reklám elvén akart a kulisszák mögül kiugrani, hogy ne csak a CD Projekt RED-re figyeljünk, hanem rájuk is.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu