Újabb Warhammer 40K játék – jövőre sem maradunk ki a jóból! [VIDEO]

A Relic Entertainment is beszáll a mostanában szárnyakra kapott Warhammer-menetelésbe, mert míg idén egy taktikai FPS, a Space Hulk: Deathwing érkezik, 2017-re itt lesz a Warhammer 40K: Dawn of War III is!

A SEGA tegnap bejelentette, hogy az RTS műfaj újabb Warhammer címmel bővül, úgyhogy akinek bejött a Dawn of War II, vagy legalábbis imádja a valós idejű stratégiai címeket, ráadásul úgy, hogy ezúttal – az executive producer, Stephen MacDonald szerint – a rajongók hangjait is meghallgatták a fejlesztők, biztosan eltölthet nem kevés órát a Dawn of War III előtt.

A Dawn of War III lesz az első felvonás, ami teljes egészében a SEGA alatt készül, hiszen a Relicet 2013-ban vásárolták fel. A játékra talán ez jó hatással is lesz: a Space Marine, az Eldar és az Ork fajok egymásnak esését öröm újra látni – a bejelentő trailer tökéletes ízelítőt nyújt a küzdelemből.

Viszont figyelem, csak PC-re érkezik a játék.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu