Menu

Ducatikkal erősít a Milestone! [VIDEO]

A Milestone tényleg úgy gondolja, hogy a hazai pálya lejt. Most már rájuk is borulhat az egész, hiszen nem elég, hogy Valentino Rossi köré varázsolják az idei MotoGP-felvonást, de még a Ducati márkájára is ráállnak… vagy ráülnek az olasz fejlesztők.

Bejelentették ugyanis, hogy a Ducati 90. évfordulójára (bizony, 1926-ban jött létre a cég!) megemlékeznek a milestoneosok, ugyanis egy RIDE spin-offal fognak júniusban jelentkezni. Ezt mondjuk még nem közölték, hogy különálló játékként lesz-e elérhető a Ducati – 90th Anniversary, vagy DLC formájában, ugyanis még a hivatalos oldalak sem közölték ezt.

39 motorra ülhetünk az 1950-es évektől (a Ducati sportrészlege, a Corse 1954-ben jött létre) egészen a napjainkig. 8 hivatalos körpálya, 5 lemodellezett utcai helyszín már biztosan a játékban lesz.

Csak digitálisan fog a cucc kijönni, úgyhogy a PlayStation Store/Xbox Live Marketplace/Steam trióján kell majd keresnünk a Ducati – 90th Anniversary-t. Remélhetőleg nem lesznek eszméletlen töltési idők és az elmentésünk sem fog tönkremenni – ezek voltak a RIDE legnagyobb hibái.

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu