Ducatikkal erősít a Milestone! [VIDEO]

A Milestone tényleg úgy gondolja, hogy a hazai pálya lejt. Most már rájuk is borulhat az egész, hiszen nem elég, hogy Valentino Rossi köré varázsolják az idei MotoGP-felvonást, de még a Ducati márkájára is ráállnak… vagy ráülnek az olasz fejlesztők.

Bejelentették ugyanis, hogy a Ducati 90. évfordulójára (bizony, 1926-ban jött létre a cég!) megemlékeznek a milestoneosok, ugyanis egy RIDE spin-offal fognak júniusban jelentkezni. Ezt mondjuk még nem közölték, hogy különálló játékként lesz-e elérhető a Ducati – 90th Anniversary, vagy DLC formájában, ugyanis még a hivatalos oldalak sem közölték ezt.

39 motorra ülhetünk az 1950-es évektől (a Ducati sportrészlege, a Corse 1954-ben jött létre) egészen a napjainkig. 8 hivatalos körpálya, 5 lemodellezett utcai helyszín már biztosan a játékban lesz.

Csak digitálisan fog a cucc kijönni, úgyhogy a PlayStation Store/Xbox Live Marketplace/Steam trióján kell majd keresnünk a Ducati – 90th Anniversary-t. Remélhetőleg nem lesznek eszméletlen töltési idők és az elmentésünk sem fog tönkremenni – ezek voltak a RIDE legnagyobb hibái.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu