Az első világháborúba invitál minket a World of 1920+!

Az első világháborúval kapcsolatban nem nagyon látunk játékadaptációkat, emiatt is örülünk annak, hogy ezt a hiányt akarja a World of 1920+ kielégíteni!

Jakub Różalski munkásságára érdemes lesz felfigyelnünk, ugyanis a koncepciós rajzaiból, amelyek az 1920-as évek lengyel mechjeit ábrázolják, egy egész videojáték készül! Bizony, az alternatív első világháború, amely egy kis dieselpunk felütésűnek tűnik, egy játék készül PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re. Ez nem a Scythe nevű társasjáték adaptációja lesz, igaz, Różalski keze nyoma ott is érzékelhető – ez valami teljesen újnak készül.

Műfajilag nem tudni még, hogy mi a fene lesz, de vannak utalások arra, hogy egy kis RTS, egy kis RPG is befigyelhet a játékmenetben (vagy lehet, hogy egy FPS lesz?). Mi mást tudunk még? Nos… semmit. Komolyan; még a fejlesztő kilétét sem tudjuk, de mivel lengyel úriemberről beszélünk, talán a CI Games (korábban City Interactive) valamilyen módon ott lehet a fejlesztés/kiadás mögött.

Érdemes Różalski műveit megtekinteni itt.

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu