Batman tényleg visszatér Arkhamba!

A Denevérember csak azért sem marad nyugton a tavalyi Arkham Knight után, amely konzolon korrekt volt, PC-n eleinte annál inkább borzalmasabb, mivel a WB Games szemmel láthatólag megjelenéskor ignorálta a platformot, aztán decemberben (!) végre kicsit helyreütötték a dolgot egy elég jelentős patch-el.

No de térjünk vissza kedvenc PS4 platformunkhoz. Korábban már többször is hallhattunk arról, hogy a Batman Arkham Asylum és Batman: Arkham City párosa PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezhet az Arkham Collection keretein belül júniusban. Most újra erről van szó, de ezúttal a forrás maga is már elég gyanús: a lenti kép nem máshonnan származik, mint az olasz WB Games magazinból. Ha valami, hát EZ tekinthető hivatalos forrásnak!

ps4pro-Batman-Return-To-Arkham-1

A Batman: Return to Arkham a hirdetés alapján 50 euróért lehetne megvásárolható PlayStation 4-re és Xbox One-ra június tizedikétől. Úgyhogy kb. 15-16 ezer forintot kellene kipengetni a két korábbi generációs játékért.

Érdekes, hogy egyrészt újfent egy betűt nem említenek a PC-s változatról, másrészt a hivatalos bejelentést még mindig nem tette meg a WB Games…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu