Nem fogod elhinni, hányan kerestek rá a cenzúrázott Overwatch animációra a Pornhubon!

A Blizzard Entertainment ezúttal egy multiplayerre kihegyezett FPS-sel, az Overwatch-csal próbál tarolni, bár tény, hogy egy kis lépéshátrányban van a Gearbox hasonló stílusú Battlebornjával szemben. Mégis, az Overwatchra van kereslet!

A játék nyílt bétája csütörtökön vette kezdetét PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n. Eközben pont ezen a napon ugrott meg úgy 817%-kal (!) a Pornhubon a keresések száma az Overwatchra. Nyolcszáztizenhét százalék! Na, mégis ki vezette a keresésben a ranglistát, már ha ezt lehet annak nevezni? Nem meglepő módon a korábban cenzúrázott animációjú Tracer. A felnőtteknek szóló oldalon a Valve Source Film Maker 2-jével létrehozott kisfilmeket tehát a közönség igenis keresi.

A bétatesztről szóló cikkünket itt olvashatod.

Végül is ezt úgy is értelmezhetjük, hogy ez is egyfajta reklám a május 24-én végleges változatban érkező Overwatchnak, nem? Így is hírverést kap, bár nem éppen a megszokott módon…

ps4pro-eu-Overwatch-chart ps4pro-eu-overwatch-search-terms

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu