Így festene a Bloodborne Unreal Engine 4-en! [VIDEO]

A Bloodborne tavaly a PlayStation 4 egyik gyöngyszemeként érkezett közénk. A játék látványvilága meginspirált sok embert világszerte, ennek láthatjuk egyik kimagasló eredményét!

Nem egy névtelen, ismeretlen illető vette alapul a Bloodborne világát, ugyanis az Electronic Arts/DICE környezetért felelős művésze, Simon Barle megalkotta a Hunters Dreamet Unreal Engine 4-ben! (Érdekes, hogy nem a Frostbite-ot használta, elvégre az hazai pálya lenne, nem?) Az eredmény pedig fantasztikus lett. Érzékelhető Barle tapasztalata a videóban, de alatta egy összehasonlító képpárost is mutatunk: a felső a Bloodborne eredetije, alatta pedig az Unreal Engine 4-es megoldás. Elképesztő a hasonlóság a kettő között, de az UE4-es kép valószínűleg azért néz ki sokkal szebbnek, mert PC-n készült, ami ugye több izommal tud bírni manapság, mint a PS4. (Nem is csoda, hogy a Sony állítólag tervezi már a PS4.5-öt/PS4K-t,)

Gratulálunk Barlenak, szívesen néznénk többet is ebből, mint két perc, de a semminél ez is több.

Original:

ps4pro-bloodborne_original

UE4:
ps4pro-Bloodborne-UE4

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu