Scarlett Johansson Fekete özvegye akár külön franchise-t is kaphat?

MOZI HÍREK – A Scarlett Johansson által alakított Fekete özvegy elsőként a Vasember 2-ben jelent meg, később alapítója lett a Bosszúállóknak, és szép lassan már ott tartunk, hogy az Amerika Kapitány: Polgárháborúban már az ötödik Marvel-filmben koptatja a szuperhős-csizmát.

Egyértelműen az egyik legnépszerűbb tagjává vált a csapatnak, azonban a hímnemű szuperhősökkel ellentétben mégsem szerepelt önálló filmben, és a következő pár évben sem lesz olyan szuperhősfilm, amelynek az lenne a címe, hogy Fekete Özvegy.

Óvatos duhaj tehát a Marvel a női szuperhősök tekintetében. A 2008-as Vasemberben kerültek igazán porondra, azonban 2019-ben kapunk csak először női szuperhősös filmet: a Captain Marvelt.

Változik azonban a széljárás: Kevin Feige producer, a Marvel stúdió főnöke ugyanis jó hírrel szolgált Fekete Özvegy rajongóinak, amikor a Deadline riporterének nyilatkozott a már bemutatott, de önálló filmben még nem szereplő karakterekről (Sólyom, Sólyomszem, Hadigép, stb.):

„Az említett szuperhősök közül Fekete Özvegy önálló filmje iránt vagyok a legjobban elkötelezve – alkotói és érzelmi szempontból egyaránt.”

„Lebilincselő figurának tartjuk őt” – indokolta meg Feige, hogy miért pont vele akarnak foglalkozni a régi arcok közül. „Scarlett Johansson káprázatost alakított a szerepében, a Bosszúállók meghatározó tagja, és neki is van pár lenyűgöző sztorija, amelyből jó ötlet lenne különálló filmeket alkotni.”

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu