Sony: „Crash Bandicoot továbbra is az Activisioné!”

A Sony tényleg csak húzza az agyunkat. Komolyan, hányszor írtunk arról, hogy az idén 20. születésnapját ünneplő platformerállat feltűnt itt-ott a PlayStation közelében? (És akkor még nem is említettük azokat a felbukkanásokat, amikről nem is írtunk!)

Miközben az egész világ le van taglózva az Uncharted 4: A Thief’s Endtől (ennek is a Naughty Dog a fejlesztője, mint a Crash Bandicoot első három részének, illetve a CTR-nek), sokan afelől érdeklődnek, hogy Crash Bandicoot visszatér-e végre a Sony-hoz. Ezt tette valaki Adam Boyesnál is, aki a PlayStation fejlesztőkkel és kiadókkal kapcsolatos PR igazgatóhelyetteseként azért belát a kulisszák mögé. A válasza ennyi volt: „ahogy eddig is mondtam, az Activision birtokolja Crash Bandicoot jogait”.

De az Activision évek óta semmit sem művel velük! Komolyan érthetetlen, hogy miért nem adnak túl rajta némi profitért, hiszen a Sony örömmel átvenné a jogokat. Nem véletlen, hogy láttunk már Unreal Engine 4-es remake-et…

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu