Saját YouTube-csatornát indít at akciósztár

Két filmet is forgat mostanában Dwayne Johnson – Halálos iramban 8, Baywatch –, de ez nem akadályozza abban, hogy digitális horizontjának szélesítésén dolgozzon. Még a nyáron elindítja YouTube-csatorna-ját producercége, a Seven Bucks Digital Studios égisze alatt, és exkluzív tartalmakkal fogja bombázni a net népét.

Szórakoztató, provokatív és durván vicces videók jönnek, fogalmaz Johnson az Instagramon új vállalkozásának beharangozójában. A produkciók egy részében ő maga is szerepelni fog, ugyanakkor a csatorna nagyszerű lehetőséget nyújt arra is, hogy fiatal tehetségek mutatkozzanak be, akiket Johnson majd felkarol, és egyengeti pályájukat.

Sziklát hamarosan a Központi hírszerzés című akcióvígjátékban láthatjuk Kevin Hart komikus oldalán (Pofázunk és végünk 1-2.).

(Central Intelligence – hazai bemutató: 2016. június 16.)

(Furious 8 – hazai bemutató: 2017. április)

(Baywatch – hazai bemutató: 2017. május)

Spread the love
Avatar photo
BadSector is a seasoned journalist for more than twenty years. He communicates in English, Hungarian and French. He worked for several gaming magazines - including the Hungarian GameStar, where he worked 8 years as editor. (For our office address, email and phone number check out our impressum)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu